2019-11-01 08:11:56• hírek • Blikk.hu

Curtis megdöbbentő vallomása: Százmilliót költöttem drogokra

Curtisben csupán nemrégiben tudatosult, hogy több lakás árát költötte drogokra – írja a Bors.

A rapper a BP Magazin Szóbeli című műsorában beszélt arról, mit élt át a hathetes elvonón, amelyre azért kényszerült, mert januárban kiderült: drogfüggő. Curtis már több fórumon is elmondta a leszokás nehézségeit. Úgy érzi, égi segítséget kapott az édesapjától ahhoz, hogy végig tudja csinálni a küzdelmes időszakot, s neki köszönheti azt is, hogy nem halt bele a függőségébe. A rapper egyébként 14 éves volt, amikor elvesztette szeretett apukáját.

Nyolcévnyi drogozás azonban nem csupán Curtis lelkét és szervezetét viselte meg, a pénztárcájából is rengeteg pénzt vitt el. Amikor a riporter rákérdezett, mégis mennyit, a rapper csak annyit válaszolt:

„Nem tudom, nem is akarom tudni” – rázta a fejét, majd rávágta: „Szerintem százmillió forint körül biztos elköltöttem”. Curtis maga is megdöbbent attól, hogy ennyi pénzt költött a függőségére – írja a lap.

A rapper élete kitartásának és akaraterejének köszönhetően gyökeresen megváltozott: már boldog édesapa, ráadásul Majkával is rendeződött a viszonya. A páros a Sztárban sztár leszek! adásában lép együtt újra színpadra.

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: